Algemene informatie

Accommodatie
Zwembad de Broene ‘eugte fungeert tijdens de triathlon als uitvalsbasis voor de start/finish locatie.

De Broene ‘eugte
J.J. Gorterlaan 6
7951 NA Staphorst

Parkeren
Vanaf de snelweg staat met borden aangegeven waar je kunt parkeren.
Parkeerplaatsen zijn bij Mubo Metaal, Achthoevenweg 34 te Staphorst en bij B. Veldman Machinerie, Industrieweg 57 te Staphorst

Vanaf deze parkeerplaatsen is het zo’n 700 meter lopen/fietsen naar de Broene ‘eugte, waar de start is. Kom je uit de buurt? Kom dan zo veel mogelijk op de fiets!

Kleedgelegenheid
In zwembad de Broene ‘eugte zijn kleedkamers aanwezig. De tas met kleding kun je achterlaten in de kleedkamer of bij de fiets in de wisselzone. De wisselzone is beveiligd. De organisatie kan echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor het zoekraken van eigendommen.

Toiletten/Douchen
De toiletten in de Broene ‘eugte zijn beschikbaar, ook is er gelegenheid om te douchen.

Tijdregistratie
De tijdregistratie zal plaatsvinden met het Mylaps Champion Chip registratie-systeem. Er wordt gebruik gemaakt van de witte ChampionChip. Deze chip is alleen voor het betreffende evenement geldig. Na afloop dient de chip ingeleverd te worden bij de wedstrijdorganisatie. De chip kan worden bevestigd aan de enkelband. Deze dien je tijdens alle onderdelen te dragen. Voor de teams geldt dat deze enkelband moet worden overgegeven. Iedere deelnemer krijgt daarnaast ook een badmuts en een startnummer. Teams krijgen twee startnummers. Draag deze minimaal tijdens het fietsen op de rug en tijdens het lopen op de borst. De organisatie zal zorgen voor speldjes.  Voor individuen is een startnummerband aan te bevelen. Op de uitslagenlijst zijn je netto zwem-, fiets-, loop- en wisseltijden terug te vinden.

Ophalen startnummers
Op de dag van de wedstrijd haal je je startnummer en chip op bij het wedstrijdsecretariaat. Op de plattegrond kun je zien waar deze zich bevindt. In de envelop die je ontvangt zit ook een sticker met daarop je startnummer die je aan je fiets kan bevestigen, zodat je kan laten zien dat je fiets bij jou hoort. De badmuts wordt uitgereikt voor de start van het zwemgedeelte. Na afloop van het zwemmen wordt deze weer ingenomen.

Uitslagen
Vanaf zaterdagavond 23.00 uur staan de uitslagen op deze website. De uitslagen worden opgemaakt in verschillende leeftijdscategorieën.

Reglementen
Zie Reglement Triathlon Staphorst.

Horeca
Rondom de start en finish is catering aanwezig. Houd er rekening mee dat je hier alleen contant kunt betalen .